streda 11. mája 2016

Poďakovanie

Dnešný blog venujem Vám všetkým. Bez Vás, Vašich príbehov, podnetov, diskusií, zážitkov by nevznikalo nič.

Každý príbeh, blog, príspevok bol ovplyvnený, mnou, mojim okolím, Vami a Vašimi príbehmi. Komunikujem s veľmi veľa ľuďmi, pozerám sa okolo seba a každý jeden z nás píše svoj príbeh.  Každý príbeh, udalosť, zážitok, bolesť, trauma či len obyčajný sen nás ovplyvňuje a my sme tí, čo si z toho vezmeme to čo potrebujeme. Každá negatívna skúsenosť bolí, no zároveň nás posúva ďalej, každé sklamanie nás zrazí na kolená, no zároveň nám dáva šancu postaviť sa  a ísť ďalej, zocelenejších, odvážnejších a skúsenejších. Každá radosť nás ženie vpred, každé splnenie prianie nám dáva základ pre ďalšie, smelšie, trúfalejšie.

Aj keď je život pestrí a rozmanitý a niekedy máme pocit, že nás častuje nie práve najvhodnejším spôsobom, vždy je to len skúška a vždy taká, ktorú zvládneme. Ak niečo nedostaneme hneď nie je to preto, že si to nezaslúžime, alebo že na to nemáme. Je to možno preto, že na to ešte nie sme pripravený, aby sem si to potom mohli užiť tak, ako sme si to predstavovali, alebo jednoducho nám to nie je určené. Možno by sme nevedeli ako s tým naložiť, alebo jednoducho by sme to nevedeli ustáť. Vždy sa všetko deje pre niečo. Každé nie má svoj význam, svoju podstatu. Pripravuje nás na to čo bude a až potom to všetko dá význam.

Ak o niekoho prídeme, je to preto, že nám nepatril, naučil nás  čo mal a šiel ďalej, je to zraňujúce ale kde niečo skončí nové začne. Máme vždy novú šancu, nové skúsenosti, nové príležitosti a preto nikdy neklesajme na duchu. Poďakujme každému za to čo nás naučil, aj keď to bolo zlé vždy nás to naučí niečomu a nechajme to odísť. Otvorme oči a prijímajme čo máme, vážme si každú maličkosť, buďme obozretný a nezabudnite, že nemáme len prijímať ale aj dávať. Lebo život sa meria skutkami voči druhým.


Tak a na záver ešte jedna vec: 

Ďakujem Vám všetkým za všetko, za inšpiráciu, milé slová, úsmev a pozdrav, pár viet a hlavne za Vaše čítanie, povzbudenia a zdieľanie tých pár slov. Vážim si Vás a do života Vám prajem iba to naj.  

   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára